Første indlæg – og første båd!

baad

Dette er første indspark på bloggen tilhørende Team Nereus.

Denne er vores første båd – og vejen mod gode dage på havet.

Det har længe været en drøm at få fat i en Båd, der hovedsagligt kunne bruges som fiskebåd. Derfor har jeg været på udkig efter en småbåd, der til en start skal sejle storebælt tynd for at finde gode store torsk og en del gode fladfisk. Hornfisk, sild og makrel bliver det nok også til en del af, når det er sæson for dette.

Med denne småbåd skulle fiskeriet gerne udvikle sig til at blive mere havfiskeri, hvor jeg før i tiden mest har fisket å, kyst og sø, men interessen for havfiskeri har altid været stor.

Med køb af en småbåd, har man også til øje i fremtiden at skulle prøve sig af med laksefiskeriet. Det er lidt en fremtidig plan, at skulle ud på de lidt større afstande og dybe vande, of forsøge at få overlistet en af de store laks.

Dette er dog en plan lidt ud i fremtiden, da jeg først gerne vil lære at fiske ordentligt fra en småbåd. Dertil skal der også købes en masse nyt udstyr til laksefiskeriet, hvor udstyr til de andre typer af fiskeri allerede er i arsenalet.

Planen er at have båden som trailerbåd og sætte den i fra rampen i Korsør havn. Findes der en bådplads der lejes ud for de gode måneder på året i Korsør Havn, kontaktes jeg gerne, ellers må det være en ren trailerbåd, med kort til bommen.

Jeg havde kigget efter småbåd længe, og læst meget for og imod. Den første båd skulle heller ikke være alt for dyr.

Indskrænkningen faldt til sidst på enten en Flipper 570 eller en Campion Explorer 542 – og her faldt valget altså på en Campion Explorer 542 da jeg fik et godt tilbud, og måtte slå til på dette.

Første båd - en Explorer 542
Explorer 542

 

Giv gerne en kommentar om første bådvalg

Hvad synes i om bådvalget, er det en god førstegangsbåd til at lære småbådsfiskeriet?
Har du et godt bud på et navn til båden, vi har ikke rigtig nogle gode forslag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *